У Києві затримали чоловіка, який понад місяць обливав людей фарбою (фото, відео)

У Києві затримали чоловіка, який понад місяць обливав людей фарбою (фото, відео)

У Києві затримали чоловіка, який понад місяць їздив на велосипеді та обливав людей фарбою. Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Києві.

Як зазначається, чоловік на велосипеді з хуліганських спонукань виливав на перехожих фарбу червоного кольору.

Слідство вже встановило 11 таких епізодів. Зараз поліція розшукує інших містян, які також могли постраждати від рук хулігана.

Правоохоронні органи звернули увагу на інцидент внаслідок декількох звернень громадян - у Подільському районі їздив на велосипеді невідомий чоловік і обливав людей фарбою. На розшук чоловіка були орієнтовані всі наряди Подільського району. Пізніше його вдалось затримати під час відпрацювання території.

Злочинцем виявився раніше не судимий мешканець Києва, 1981 року народження. У нього одразу вилучили пляшку з-під фарби та велосипед у якості речових доказів. Поліції чоловік не зміг пояснити, навіщо обливав людей.

Йому оголосили про підозру у грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йому загрожує штраф від 1 до 2 тис. неоподатковуваних мінімумів, або арешт строком до шести місяців, або обмеження волі строком до п'яти років.

1.jpg (201 KB)

2.jpg (140 KB)

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Києві правоохоронці затримали двох зловмисників, які напали на чоловіка та відібрали два мільйони гривень. Співробітники поліції розповіли, що підприємець із сумкою грошей вийшов із будинку та ішов до своєї автівки у якій знаходилось понад 2 млн гривень. У цей момент двоє невідомих напали на чоловіка, нанесли тілесні ушкодження та відібрали гроші. 

Головне