В Києві правоохоронці затримали чоловіків, які скоїли напад на підприємця та відібрали понад два мільйони гривень

В Києві правоохоронці затримали чоловіків, які скоїли напад на підприємця та відібрали понад два мільйони гривень

У Києві правоохоронці затримали двох зловмисників, які напали на чоловіка та відібрали два мільйони гривень. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва. 

Співробітники поліції розповіли, що підприємець із сумкою грошей вийшов із будинку та ішов до своєї автівки у якій знаходилось понад два мільйони гривень. В цей момент двоє невідомих напали на чоловіка, нанесли тілесні ушкодження та відібрали гроші. 

"Встановлено, що підприємець вийшов з будинку та прямував до автівки із сумкою з грошима, у якій знаходилось понад 2 000 000 гривень. На чоловіка напали двоє невідомих, силою заштовхали його у під’їзд, завдали удари, розпилили в обличчя сльозогінний газ, після чого одягнувши на нього кайданки, пристебнули до поручня сходової клітки та забрали сумку з грошима”, - йдеться в повідомленні.

Відомо, що організувала напад дружина одного із фігурантів. Правоохоронці встановили, що зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини, інший - 30 річний уродженець Херсонщини.

“За місцями проживання порушників було виявлено та вилучено речові докази, серед яких верхній одяг, банківські картки, кайданки, газовий балончик, мобільні телефони та гранату”, - зазначили поліцейські.

Зазначається, що найближчим часом суд обере нападникам запобіжні заходи.

Нагадаємо, що в Одеській області невідомий чоловік кинув гранату у мікроавтобус, що призвело до травмування одного з пасажирів. Зловмисника вже затримали.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Житомирі сталася бійка між співробітником ТЦК та невідомим чоловіком, другий втік з місця події.

Головне