У Києві судитимуть наркоторговця: вилучено товар на суму понад 4 млн грн

У Києві судитимуть наркоторговця: вилучено товар на суму понад 4 млн грн

Чоловіка у Києві судитимуть за незаконне зберігання та продаж наркотиків і психотропних речовин на суму понад 4 мільйона гривень.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 34-річний підозрюваний організував незаконний бізнес, надсилаючи наркотики замовникам поштою та здійснюючи закладки. Чоловіка затримали у серпні в Голосіївському районі, біля поштомату на вул. Заболотного, коли у нього виявили чергову партію “товару” в коробці.

Правоохоронці провели обшуки у затриманого та за його місцем проживання, де вилучили канабіс, пігулки МДМА, солі PVP, амфетамін, а також інше приладдя для пакування наркотиків, зіп-пакети, електронні ваги та саморобний пристрій для куріння. Загальна вага вилучених заборонених речовин становила понад семи кілограм.

На час проведення досудового розслідування суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Голосіївська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт за обвинуваченням у незаконному придбанні та зберіганні психотропних речовин з метою збуту (ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 307 КК України). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування проводили слідчі Голосіївського УП ГУНП у місті Києві.

Як писали “Ми-Україна” раніше, понад 60 закордонних дипустанов України отримали анонімні повідомленні про замінування будівель у понеділок, 14 жовтня.

Головне