У Києві сталася масштабна пожежа на СТО (фото)

У Києві сталася масштабна пожежа на СТО (фото)

В Солом'янському районі Києва у вівторок, 14 листопада, сталася значна пожежа на станції технічного обслуговування. Про це повідомляє ДСНС.

За інформацією рятувальників, вогонь виник у ввечері, 14 листопада. Його масштаби охопили площу понад 150 квадратних метрів. Рятувальники вже розпочали оперативні заходи щодо ліквідації пожежі.

Свідки події повідомили, що спочатку вони почули звук вибуху на станції технічного обслуговування, після чого одна людина вибігла з будівлі, і пожежа розпочалася. Спочатку повідомлялося, що ніхто не постраждав.

У результаті загоряння пошкоджено автомобілі. За оновленою інформацією, один з працівників СТО отримав незначні опіки обличчя, відмовившись від госпіталізації.

На місці події працюють відповідні служби, використовується чотири одиниці техніки, і на місці перебуває 20 осіб особового складу.

2f541aa947d45687bae9e7b3509bd5yz_orig.jpg (81 KB)

7ed8046011a728edaba6c9c7890aa0a4_orig.jpg (68 KB)

Нагадаємо, 12 листопада у Києві сталася пожежа на складі з будматеріалами. Пожежа сталась на вулиці Бориспільській.

Загалом виявили двох постраждалих співробітників магазину-складу будматеріалів у стані гострої реакції на стрес. До ліквідації пожежі задіяли сім одиниць техніки та 27 фахівців особового складу рятувальників.

Напередодні рятувальники просили не заважати їхній роботі, щоб усі служби мали змогу оперативно ліквідувати загоряння. Киян також закликали не проїжджати вулицею Бориспільською та прибрати припарковані поруч з місцем пожежі автомобілі.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Москва та Будапешт офіційно узгодили та підписали графік зведення АЕС "Пакш-2" на території Угорщини. Очікується, що станція буде введена в експлуатацію на початку 2030-х років.

Головне