У Києві проведуть негайну перевірку усіх укриттів

У Києві проведуть негайну перевірку усіх укриттів

У Києві проведуть негайну перевірку усіх укриттів. Про це повідомили у КМВА.

"Аварія в шкільному укритті Соломʼянського району не має повторитися. Безпека киян, а особливо дітей - одне з пріоритетних завдань для влади столиці" - йдеться у повідомленні.

У п'ятницю, 22 грудня у Києві в цілому і в кожному районі окремо створили комісії з залученням необхідних фахівців для перевірки укриттів на предмет безпеки.

Зазначили, що в разі виявлення недоліків – їх мають усунути в найкоротший термін.

Нагадаємо, у п'ятницю, 22 грудня, сталась аварія в укритті школи в Солом'янському районі Києва. Наразі стелю вже повністю полагодили.

Про це повідомила пресслужба Київської міської військової адміністрації в Telegram-каналі. Як зазначається, під час повітряної тривоги в столиці в укритті однієї зі шкіл Соломʼянського району зірвало вентиль батареї опалення. Після цього легкі плити у сховищі швидко увібрали в себе воду та набрякли. Через це обвалився сегмент підвісної стелі. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, уряд спільно з Державною службою з надзвичайних ситуацій ініціює питання перегляду наказу щодо використання укриттів після ситуації з дітьми та собакою, яких не пустили до сховища під час повітряної тривоги.

 

 

Головне