У Києві під час пожежі у багатоповерхівці загинув чоловік (відео)

У Києві під час пожежі у багатоповерхівці загинув чоловік (відео)

У Оболонському районі Києва в неділю, 5 листопада, виникла пожежа в багатоповерховому житловому будинку. Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло чоловіка у одній із квартир.

Про це повідомили в пресслужбі столичної Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Крім того, рятувальники евакуювали сімох осіб з будівлі.

Обставини і причини цієї трагедії будуть встановлені правоохоронними органами. Повідомлення про пожежу на вулиці Юрія Кондратюка, 4 Б, надійшло до ДСНС 5 листопада о 23:52.

Пожежу на площі 20 метрів квадратних на другому поверсі було локалізовано і ліквідовано о 0:30. Під час гасіння пожежі з верхніх поверхів на свіже повітря було виведено сім людей. Нажаль, одна особа загинула.

Нагадаємо, у Гамбурзі в Німеччині ввечері 4 листопада аеропорт Гельмута Шмідта припинив свою роботу після того, як на його територію увірвався озброєний чоловік.

35-річний водій на автомобілі Audi пробив загородження аеропорту і влаштував кілька пожеж, коли кинув дві пляшки з "коктейлями Молотова".

Крім того, чоловік має при собі вогнепальну зброю і двічі вистрілив у повітря.

Напередодні дружина озброєного чоловіка зверталася до поліції з приводу можливого викрадення дитини. Вона також попередила екстрені служби про те, що її чоловік мчить в аеропорт з 4-річною дитиною. Про це розповів речник федеральної поліції Німеччини Томас Герберт.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у ГУР МО оцінили, скільки ракет накопичили росіяни перед настанням зими.


 

Головне