У Києві кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки зросла до 10, - Віталій Кличко

У Києві кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки зросла до 10, - Віталій Кличко

Через масовану ракетну атаку по Україні, у Києві кількість постраждалих зросла до десяти. Про це повідомив мер міста Віталій Кличко.

Двох із них госпіталізували.

Міський голова уточнив, що шестеро людей постраждали в Шевченківському районі столиці. Четверо - в Святошинському.

"До десяти збільшилася кількість постраждалих. Двох із них госпіталізували. Іншим медики надали допомогу на місці. Зокрема, шестеро людей постраждали в Шевченківському районі столиці. Четверо - в Святошинському"- йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося про вісім постраждалих.

У Подільському районі падіння уламків ракети на територію ще одного підприємства, палає дах житлового будинку. Також внаслідок падіння уламків ракети виникло загоряння в трансформаторній підстанції та в двоповерховій нежитловій будівлі.

Нагадаємо, в ніч на 21 березня окупанти здійснили масовану повітряну атаку на Україну. Більшість з ракет повернули на Київ. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

У столиці та області працювала ППО.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські загарбники вчергове атакували Нікопольський район Дніпропетровської області, в результаті постраждав чоловік.  Про це у Telegram-каналі повідомив очільник районної військової адміністрації Євген Євтушенко.

Головне