У Києві чоловік забув, де припаркувався і викликав поліцію

У Києві чоловік забув, де припаркувався і викликав поліцію

У Києві чоловік зателефонував до поліції і заявив, що його автомобіль зник у Голосіївському районі. Виявилось, що він просто забув, де припаркував машину.

Про це повідомила Патрульна поліція Києва.

Киянин зателефонував на лінію 112 та поскаржився, що його автомобіль зник. Поліцейські оперативно відгукнулися на виклик і зустрілися з ним, щоб дізнатися подробиці. Чоловік пояснив, що залишив своє авто припаркованим, але після повернення він не міг знайти його на місці.

Патрульні вжили заходів та знайшли автомобіль на сусідній вулиці. Транспортний засіб був зачинений і не пошкоджений. Виявилося, що чоловік просто забув, куди саме припаркувався.

Поліцейські виписали йому постанову за неправдивий виклик спеціальних служб та провели профілактичну бесіду, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

Нещодавно у Києві чоловік викликав поліцію через страшний сон. У Печерському районі поліцейські отримали повідомлення про вбивство. Інспектори прибули на місце, де на них чекав заявник. Після розмови з чоловіком інспектори з'ясували, що інформація про злочин не підтверджена.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у 2024 році поліцейські зафіксували понад 50000 випадків водіння у нетверезому стані.

Головне