У Києві чоловік викликав поліцію через страшний сон

У Києві чоловік викликав поліцію через страшний сон

Мешканець Києва зателефонував до правоохоронців після того, як йому приснився жахливий сон, в якому невідомі особи вбили його друга.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

"У Печерському районі ми отримали повідомлення про вбивство. Інспектори негайно прибули на місце, де на них чекав заявник", - йдеться у дописі.

Після розмови з чоловіком інспектори з'ясували, що інформація про злочин не підтверджена.

Громадянин зізнався, що йому приснився жахливий сон, в якому його друга вбили невідомі особи. Тому він звернувся за допомогою до патрульних. З цього приводу інспектори склали протокол за статтею 183 (Неправомірне надання інформації про загрозу безпеці громадян або об'єктів громадського життя) Кодексу України про правопорушення.

У поліції нагадали, що за неправомірне надання інформації про загрозу безпеці громадян або об'єктів громадського життя передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від 850 до 3400 гривень.

Нагадаємо, 27 квітня у селі Луковець на Житомирщині 23-річний чоловік завдав ножові поранення двом 17-річним юнакам, в результаті чого один з них загинув. Обидва хлопці прибули до свого колишнього вчителя, щоб вирішити конфліктні питання. Один з них звинуватив чоловіка в тому, що той залицявся до його дівчини. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські війська обстріляли село Кізомис у Білозерській громаді Херсонської області, у результаті чого від травм загинув 60-літній місцевий житель.

Головне