У Херсоні показали наслідки ворожих обстрілів

У Херсоні показали наслідки ворожих обстрілів

Влада Херсону показала наслідки після обстрілів передмістя. Відео оприлюднив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Пошкоджено оселі містян та припарковані поруч автівки. Через обстріл Херсону кількість поранених та загиблих зросла. 

Повторного удару по центральній частині міста завдали близько 15:20. Унаслідок влучання в багатоквартирний будинок постраждали двоє жінок, одну з них госпіталізували з пораненнями середнього ступеня тяжкості та чоловік.

Нагадаємо, російські окупанти у річницю визволення Херсона "вітають" жителів міста обстрілами. Про це заявив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Зокрема, окупанти обстріляли середмістя Херсона з окупованого лівого берега.

"Своєрідно "вітають" окупанти Херсон з днем звільнення від себе. Близько 12.30 армія рф з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла середмістя Херсона. Пошкоджені кілька багатоповерхівок", - зазначив голова Херсонської МВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головнокомандувач ЗСУ Залужний поділився зворушливим відео у річницю визволення Херсону

Нагадаємо, раніше перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський попередив, що російські окупанти у річницю звільнення Херсона можуть посилити обстріли міста. Він наголосив, що через це задля безпеки людей у Херсоні не буде жодних великих святкувань.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент Володимир Зеленський у річницю звільнення Херсону від російських окупантів заявив, що росія ніколи не приходить "назавжди", хоч би скільки вона це не стверджувала.

Головне