У Херсоні можливі проблеми зі світлом і водою через удари рф

У Херсоні можливі проблеми зі світлом і водою через удари рф

У Херсоні ворожі обстріли ускладнюють енергетикам оперативний початок ліквідації наслідків, жителів міста попередили про проблеми зі світлом і водою.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко на своїй сторінці у Фейсбуці.

"До уваги жителів Херсона! Можливі проблеми з електро- та водопостачанням. Внаслідок чергових обстрілів міста російськими окупантами пошкоджено енергетичне обладнання. Тому можливі проблеми з електро- та водопостачанням. Зокрема, у селищі Текстильному, ІІ,ІІІ, та IV Таврійському мікрорайонах", – йдеться у повідомленні.

Енергетики оцінюють обсяг руйнувань і, як тільки дозволить безпекова ситуація, розпочнуть аварійно-відновлювальні роботи. Мрочко наголосив, що ворожі дії перешкоджають швидкому початку ліквідації наслідків обстрілів.

Начальник МВА закликав мешканців з розумінням поставитися до ситуації та нагадав, що у місті працюють пункти незламності та гуманітарні штаби, де можна отримати допомогу.

Напередодні росіяни накрили "Градами" лікарню у Херсоні. Внаслідок атаки було пошкоджено гараж зі "швидкими" та вибито вікна в одному з корпусів лікарні. Ніхто з медиків та пацієнтів не постраждав.

Як писав "Ми-Україна" раніше, через вимкнення світла в Україні зростає ризик спалахів гепатиту та холери. Це може статися через відключення водопостачання при обмеженнях електроенергії.

Головне