У Харкові знову зупинилось метро: що відомо

У Харкові знову зупинилось метро: що відомо

У Харкові у п'ятницю, 5 квітня, припинила роботу місцева підземка. Про це заявили у пресслужбі Харківського метрополітену.

"Тимчасово призупинено рух поїздів лініями метрополітену", - вказано у дописі. 

Про причини паузи в роботі не повідомляється. Харків'ян пообіцяли поінформувати про поновлення руху додатково.

Як відомо, метрополітен Харкова перейшов в режим роботи виключно в якості укриття 22 березня, коли росіяни масовано обстріляли енергетичну інфраструктуру міста ракетами. 25 березня рух поїздів головною транспортною артерією обласного центру вдалось відновити. Задля цього міська влада вирішила достроково завершити опалювальний сезон. 

Станом на 2 квітня, метро у Харкові працювало з певними інтервалами: у години-пік - це 10 -12 хвилин, у денний час - 20 хвилин. Також у місті на лініях працювали деякі тролейбусні маршрути, на трамваї потужності не вистачало.

Нагадаємо, минулої ночі окупанти вчергове обстріляли Харків. Вогонь по мсту ворог відкрив близько 22:00. В результаті атаки понівечено чотири автівки, вибуховою хвилею винесло шибки у п'ятиповерхівці.

Як писав "Ми-Україна" раніше, вночі 4 квітня росіяни атакували Харків та область двома десятками дронів-камікадзе. Ворог 0застосував складну траєкторію руху ударних БпЛП, вочевидь, для того, щоб розвідати розташування системи ППО, це була "розвідка боєм". У Харкові під обстрілом перебували Новобаварський та Салтівський райони. Внаслідок атаки загинуло четверо осіб, серед яких троє - це працівники ДСНС. Відомо про 12 поранених.

 

Головне