У Харкові з-під обвалу ґрунту рятувальники дістали тіла двох чоловіків, – ДСНС

У Харкові з-під обвалу ґрунту рятувальники дістали тіла двох чоловіків, – ДСНС

У понеділок, 4 грудня, у місті Харкові з-під обвалу ґрунту рятувальники дістали тіла двох чоловіків. Вони працювали у газовій службі.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій та ГУ ДСНС на Харківщині у Telegram-каналі. Як зазначається, зсув ґрунту стався під час проведення аварійних робіт працівниками газової служби на підземному газопроводі.

"4 грудня о 18:26 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що під час проведення аварійних робіт працівниками газової служби на підземному газопроводі стався зсув ґрунту", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок обвалу під шаром землі опинились двоє чоловіків, 1981 та 1975 років народження.

Понад 30 рятувальників ДСНС намагались швидко відкопати з-під землі чоловіків. Проте після вилучення їхніх тіл вони вже були без ознак життя.

Подія сталася на вулиці Шевченка міста Харкова. Загалом на місці одночасно працювали шість одиниць рятувальної техніки та 32 осіб особового складу служби порятунку. Зараз у правоохоронних органах встановлюють усі обставини трагічного випадку.

Нагадаємо, у результаті пожежі на Закарпатті троє людей втратили життя, серед загиблих - двоє дітей. У житловому будинку у смт Солотвино Тячівського району сталось загоряння. Сусіди повідомили рятувальників, що у будинку проживала сім'я з дітьми.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, в Івано-Франківській області, у селі Горішнє Залуччя Коломийського району, трактор з двома людьми всередині впав у річку. Рятувальникам вдалось допомогти їм.

Головне