У Харкові внаслідок обстрілу Новобаварського району загинуло 9 людей

У Харкові внаслідок обстрілу Новобаварського району загинуло 9 людей

Харківська обласна прокуратура повідомила, що станом на 16:35 1 червня, відомо про дев’ять загиблих внаслідок ракетного удару по житловому масиву Новобаварського району Харкова, який російські окупанти здійснили вчора ввечері.

Про це написала прокуратура у Telegram.

Рятувальники, які зранку розпочали пошукові роботи на місці трагедії, виявили тіло дев’ятої жертви. Попередньо, це тіло жінки, яку вибуховою хвилею викинуло з квартири на вулицю та присипало уламками зруйнованого під'їзду.

Наразі відомо про дев'ятьох загиблих. Серед них троє жінок 39, 68 та 86 років, рік четвертої жінки невідомий  і четверо чоловіків віком 52, 64, 41, 28 тіло восьмої жерти ще не ідентифікували, повідомили в прокуратурі Харківської області.

Прокурори та слідчі поліції продовжують працювати на місці злочину. Тривають роботи з розбору завалів та пошуку можливих потерпілих.

“Робота з пошуку загиблих ускладнена значними руйнуваннями під'їзду від п'ятого до першого поверху”, - зазначили в прокуратурі.

Інформація про кількість загиблих та постраждалих може бути уточнена.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо завдало удару по Харкову і Харківській області ракетами С-300 та С-400. Є влучання у п'ятиповерховий житловий будинок. У результаті - 25 травмованих цивільних осіб та четверо загиблих.

Головне