У Харкові стався конфлікт між представниками ТЦК і місцевим жителем (відео)

У Харкові стався конфлікт між представниками ТЦК і місцевим жителем (відео)

У Харкові під час перевірки документів стався конфлікт між співробітниками Слобідського РТЦК і місцевим жителем. Про це інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

Відомо, що представники військкомату застосували газовий балончик проти чоловіка та вдарили його. 

"На одному з блокпостів Харкова чоловіка зупинили для перевірки документів. Під час перевірки документів чоловік вів пряму трансляцію у соцмережах. На відео чоловік пояснює, що його помилково оголосили померлим, і тепер він оскаржує це через суд. Через це начебто він і не оновив свої дані", - йдеться в повідомленні.

Співробітники ТЦК наполягали, що чоловіку все одно потрібно піти у військкомат і виправити помилку.

Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Східного регіону повідомила, що почала розслідування за фактом можливих протиправних дій військовослужбовців ТЦК.

Нагадаємо, що військовий посадовець на Львівщині затриманий за підозрою у спробі отримати вісім тисяч доларів від військовозобов’язаного за обіцянку вплинути на ТЦК для отримання бронювання від мобілізації.

Як писав “Ми-Україна” раніше, операція відбулася на вулиці Руській, в самому центрі Тернополя, неподалік від Кафедрального собору Різдва Христового ПЦУ. Правоохоронці вилучили у посадовця речові докази.

Головне