У Харкові прогриміли вибухи: є "приліт", метро знову зупинилось

У Харкові прогриміли вибухи: є

Російські окупанти не припиняють тероризувати населення Харкова, щоденно завдаючи ударів по обласному центру. Після ранкової атаки повторні вибухи у місті прогриміли близько 14:24. 

"У місті чутно було "приліт", - зазначив харківський міський голова Ігор Терехов.

За лічені хвилини він додав, що прозвучало "вже кілька вибухів" та закликав людей бути обачними.

Харківський метрополітен повідомив про зупинку своє роботи. 

"Тимчасово призупинено рух поїздів лініями метрополітену. Метрополітен працює в режимі укриття",- йдеться у повідомленні підприємства. 

За 20 хвилин рух поїздів було відновлено, але лише Салтівською лінією.

Як відомо, російська армія від самого ранку 11 квітня стала масовано обстрілювати ракетами Харків та область. Під прицілом вчергове опинилась енергоінфраструктура, також руйнувань зазнали об'єкти житлової інфраструктури та адмінбудівлі. В області введені в дію аварійні відключення, попередньо запроваджені графіки не діють. Без електрики перебувають 240 000 людей. 

Вранці зупинялось метро, його роботу вдалось відновити після 12:00. На низці маршрутів у Харкові курсують тролейбуси, ходять автобуси. Критична інфраструктура заживлена, медичні заклади працюють у штатному режимі, оскільки є енергонезалежними.

Як писав "Ми-Україна" раніше, росіяни продовжують свою тактику завдання точкових балістичних ударів по українському півдню. Одразу після опівдня  11 квітня російська окупаційна армія завдала балістичного удару по Миколаєву. Станом на цю годину відомо про чотирьох загиблих та п'ятьох поранених, пошкоджено будинки у приватному секторі міста.

Головне