У Харкові через постійні обстріли рф почала протікати стеля станції метро

У Харкові через постійні обстріли рф почала протікати стеля станції метро

На станції метро "Спортивна" у Харкові виникло протікання стелі, виконуються роботи з усунення цієї проблеми.

Про це повідомили в пресслужбі Харківського метрополітену.

У метрополітені заявили, що через постійні ракетні обстріли, що відбуваються у Харкові, на місцевих ділянках відбуваються зсуви грунту. У зв'язку з цим, у непосредній близькості від станції метро "Спортивна" було кілька ракетних ударів, що призвело до невеликого протікання стелі станції. На минулому тижні наші працівники розпочали ремонтні роботи, які тривають і на сьогоднішній день. Ці роботи потребують значного часу і можуть проводитися виключно у нічний час, коли рух пасажирів мінімальний.

У зв'язку з ремонтними роботами центральний міжстанційний пішохідний перехід зі станції "Спортивна" до станції "Метробудівників" тимчасово закрито. Пасажири можуть користуватися боковим пішохідним переходом між станціями.

У метрополітені підкреслили, що протікання не загрожує підтопленню станції та безпеці пасажирів.

Нагадаємо, російське окупаційне військо вночі 10 лютого здійснили напад на Харків за допомогою дронів типу "Шахед". Внаслідок атаки загорілися резервуари з паливом, спричинивши масштабну пожежу на прилеглій вулиці.

Вогонь повністю знищив 15 приватних будинків, при цьому загинули сім людей, серед яких троє дітей.

Пізніше Харківська обласна влада повідомила, що внаслідок російських ударів по резервуарам на підприємстві у Немишлянському районі Харкова сталася витік нафтопродуктів у навколишнє середовище. За попередніми оцінками, близько 3 000 тонн продуктів потрапили у природну екосистему.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Байден закликав палату представників терміново схвалити законопроєкт Сенату про допомогу Україні.

Головне