У Харкові багато жертв: росія завдала масованого ракетно-дронового удару по Україні

У Харкові багато жертв: росія завдала масованого ракетно-дронового удару по Україні

Російські війська масовано атакували Україну ракетами і дронами-камікадзе типу "шахед". Під ударами були Харків, Запоріжжя, Старокостянтинів і Київщина. 

Атака тривала сім годин. Під ударами були Харків, Запоріжжя, Старокостянтинів і Київщина.

У Харкові у Шевченківському районі загинули шість людей і 10 поранені. Про це  повідомив мер міста Ігор Терехов.

Пошкоджені щонайменше дев'ять багатоповерхівок, три гуртожитки, низка адміністративних будівель, крамниця, АЗС, СТО та 10 авто.

Наймолодшому постраждалому 23 роки — хлопець отримав вибухову травму та уламкові поранення. У середньому стані також 25-річна та 71-річна жінки, шість чоловіків від 35 до 85 років. 

У Запоріжжі понівечені промислові підприємства. Попередньо, минулося без постраждалих, повідомив голова ОВА Іван Федоров.

Три ворожих дрони збили в Дніпровському та Криворізькому районах. Руйнувань немає.

Нагадаємо, сили протиповітряної оборони збили три із шести крилатих ракет, а також 28 із 32 ударних безпілотників типу Shahed, якими російські окупанти намагалися атакувати Україну. Про це повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти протягом дня 12 раз атакували Нікопольщину артилерією та ударними дронами. Про це повідомляє очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Головне