У Кам'янському на Дніпропетровщині посеред дня застрелили чоловіка (відео)

У Кам'янському на Дніпропетровщині посеред дня застрелили чоловіка (відео)

У Кам'янському в Дніпропетровській області у п'ятницю, 8 вересня, посеред дня на вулиці застрелили чоловіка.

Про це повідомило Кам'янське районне управління поліції на сторінці у Facebook. Як зазначається, близько 13-ї години 30-річний зловмисник завдав смертельного вогнепального поранення 29-річному чоловікові. Потерпілий загинув на місці.

Слідчі встановили, що після інциденту стрілець зник на автомобілі Subaru Forester сірого кольору. Для виявлення автомобіля та затримання підозрюваного на території Дніпропетровської області ввели поліційну операцію. Були орієнтовані всі наряди поліції.

Правоохоронці просять місцевих жителів з розумінням поставитися до вжитих заходів.

На відео, яке опублікували в мережі, видно, як двоє чоловіків під'їхали на авто до потерпілого. Вони спочатку привіталися, потиснувши руки. Потім стали говорити. Врешті-решт один зі зловмисників відчинив двері авто, дістав зброю і вистрілив біля ніг чоловіка. Останній накинувся на стрільця, намагаючись відібрати зброю. Проте зловмисник здійснив ще кілька пострілів — і потерпілий упав на землю. Після цього чоловіки сіли в авто і поїхали геть.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства — ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. За це загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Києві скоїли замах на вбивство заступника голови Державної податкової служби України Євгена Сокура. За даними голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева, це сталося у четвер вранці, 17 серпня, у центрі міста. Однак в якому саме місті було скоєно замах, політик не уточнив.

Головне