У Калузі поскаржилися на пошкодження насосної станції

У Калузі поскаржилися на пошкодження насосної станції

Будівля насосної станції в російському місті Калуга зазнала пошкоджень ймовірно в результаті атаки безпілотників.

Російське Міністерство оборони повідомило про атаку українських безпілотників у чотирьох російських областях.

Губернатор Калуги Владислав Шапша повідомив про пошкодження в місті.

"Сьогодні вранці на околиці міста Калуга, над технічною спорудою насосної станції, відбувся вибух безпілотника. Унаслідок вибуху будівля отримала пошкодження. Жертв і загорянь немає. На місці події працюють оперативні групи", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракети падають на голови росіянам: в якому стані стратегічна авіація ворога

Тим часом Міністерство оборони рф стверджує, що їх системи протиповітряної оборони нібито збили три безпілотники над Ростовською, Тульською та Калузькою областями вночі 11 січня. У Воронезькій області будівля зазнала пошкоджень в результаті атаки безпілотника.

Пізніше губернатор Воронезької області Олександр Гусєв повідомив, що "український безпілотник пробив покрівлю нежитлової будівлі в одному з муніципалітетів області" вночі. Зазначено, що ніхто не постраждав, і загорянь не виникло.

Крім того, 11 січня у Підмосков’ї сталася масштабна пожежа на заводі полімерної продукції "Павітек".

Водночас у Москві сталася пожежа в адміністративно-виробничій будівлі. Площа пожежі становить 2000 квадратних метрів. Для тушіння вогню на місце події викликано пожежний потяг.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у третьому за чисельністю населення місті рф - Новосибірську - сталась масштабна аварія магістральній тепломережі. 

Головне