У рф естафету прориву труб перейняв Новосибірськ - без тепла лишились тисячі людей

У рф естафету прориву труб перейняв Новосибірськ - без тепла лишились тисячі людей

У третьому за чисельністю населення місті рф - Новосибірську - сталась масштабна аварія магістральній тепломережі. Без подачі тепла в оселі залишилось більш 100 будинків та тисячі їх мешканців. Тим часом температура повітря у Новосибірську сьогодні становить -13ºС.

"Сибірський Експрес" уточнило, що через аварію теплопостачання зупинилось у 104 житлових будинках та ще 13 соцустановах. Місцева влада традиційно заявляє, що тримає ситуацію під контролем  обіцяє все полагодити упродовж поточного дня. 

Журналісти видання також дізнались, що через аварію на тепломережі у школах скасували заняття, а медичні заклади, які розташовуються на лівому березі Новосибірська зупинили госпіталізацію. Тих пацієнтів, які потребують екстреного втручання перевели у інші лікарні місті, у яких теплопостачання є. 

"До усунення комунальної аварії усі стаціонарні медичні установи лівого берега призупинили планову госпіталізацію та надання планової хірургічної медичної допомоги. Екстрених пацієнтів тимчасово перевели до профільних медустанов правобережжя Новосибірська", - вказано у повідомлені міністерства охорони здоров'я Новосибірської області рф. 

Примітно, що комунальники про складну ситуацію із трубами попереджали ще два роки тому, але чиновники на це ніяк не відреагували.

Нагадаємо, днями без тепла залишились мешканці підмосковного міста Електросталь, Подольська, Находки (Приморський край) та низки населених пунктів Новосибірської та Нижегородської областей. РосЗМІ повідомили, що у російській Ленінградській області  замерз на смерть капітан ВМФ рф. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, для росіян на Харківщині ЗСУ організували другу "Чорнобаївку"

Головне