У Єгипті зіткнулися два потяги: вагони скинуло у річку, є жертви і постраждалі (відео)

У Єгипті зіткнулися два потяги: вагони скинуло у річку, є жертви і постраждалі (відео)

Залізнична катастрофа сталася у неділю 13 жовтня в провінції Мінья на півдні Єгипту. Локомотив врізався в пасажирський потяг, що прямував до Каїра, спричинивши загибель однієї людини та поранення більше 20 осіб.

Про це повідомляє Associated Press.

Аварія сталася за 270 кілометрів на південь від столиці, інформує місцева влада.

За даними залізничного управління Єгипту, в результаті зіткнення два вагони зійшли з рейок і впали у прилеглу річку. Деталі інциденту ще не встановлені, триває розслідування.

Міністерство охорони здоров'я повідомило, що 21 постраждалого було доставлено до лікарень. Після надання медичної допомоги більшість з них, а саме 19 осіб, були виписані.

Це вже друга велика залізнична аварія в Єгипті за місяць. У вересні зіткнення двох потягів у місті на Дельті Нілу призвело до загибелі трьох людей.

За інформацією видання, єгипетська залізнична система вже довгий час перебуває у занедбаному стані. Уряд країни оголосив про плани модернізації інфраструктури.

Нагадаємо, литовські прикордонники відмовилися пропустити вагони транзитного поїзда, що рухався за маршрутом Москва - Калінінград, через те, що на них були зображені символи російської армії "Z" та напис "Вільнюс - місто росії".

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Норвегії запровадили тимчасовий прикордонний контроль через підвищений рівень терористичної загрози.

Головне