У Якутії пасажирський літак посадили на замерзлу річку

У Якутії пасажирський літак посадили на замерзлу річку

Літак з 30 пасажирами на борту приземлився на замерзлу річку Колима в Якутії (рф) через помилку пілотів, які втратили злітно-посадкову смугу в аеропорту Зирянка.

Про це повідомляє регіональний оперативний штаб у Telegram.

Літак Ан-24, що виконував рейс Якутськ – Зирянка – Середньоколимськ, просто промахнувся повз злітно-посадкову смугу під час посадки в Зирянці і приземлився на льодовиту річку.

На борту перебували 30 пасажирів та чотири члени екіпажу. За попередніми даними, всі вони залишилися неушкодженими. Літак приземлився на річку під час заходу на посадку у Зирянці, втративши смугу з поля зору пілотів.

Після інциденту територіальне управління Росавіації розпочало перевірку щодо факту посадки літака за межами злітно-посадкової смуги.

Нагадаємо, у Ставропольського краї рф на початку грудня сталася аварія гелікоптера Мі-2. За попередньою інформацією, немає жодних постраждалих унаслідок цієї катастрофи.

Гелікоптер належить комерційній компанії і виконував обліт нафтопроводу. У момент аварії в гелікоптері перебували двоє осіб.

За попередньою версією, "жорстка посадка" гелікоптера може бути пов'язана з відмовою одного з двигунів. Згідно з даними росЗМІ, пілот здійснив посадку вертольота, але під час цього процесу він завалився на бік. 

Як інфомрував "Ми-Україна" раніше, в Дніпропетровській області незнайомий чоловік розстріляв авто, загинув водій.

Головне