У ГУР показали відео ураження двох радіолокаційних станцій у Курській області

У ГУР показали відео ураження двох радіолокаційних станцій у Курській області

Українська розвідка зруйнувала радіолокаційні станції російських сил у Курській області російської федерації.

Цю інформацію надали у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

18 листопада 2023 року біля населеного пункту Дмітрієв в Курській області розвідники виявили радіотехнічну позицію противника.

Атаковані були дві важливі російські радіолокаційні станції - РЛС 55Ж6 "Нєбо" та, можливо, "Гамма-С1Е".

Повний обсяг втрат противника наразі уточнюється.

Нагадаємо, армія рф позбулася ще близько 300 бійців та складу БК на Таврійському напрямку за добу.

За учорашній день на цій ділянці фронту відбулось близько трьох десятків боєзіткнень. Ворожі сили здійснили один ракетний та один авіаційний удари, противник 544 відкривав вогонь по позиціях Сил оборони України.

"Окупанти продовжують застосування на території України заборонених міжнародними угодами протипіхотних мін, зокрема ПОМ-2", - відзначив командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський..

Агресор втратив за добу один склад БК та вісім одиниць військової техніки. Знищено 1 склад боєприпасів. В Об'єднаному пресцентрі Сил оборони Таврійського напрямку уточнили, що йдеться про одну бойову броньовану машину, чотири дрони та три одиниці автотехніки. 

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, попри санкції та тверді наміри ЄС відмовитися від російських енергоносії продаж газу продовжує приносити агресору величезні прибутки. Держави-члени боку за підсумками поточного року вже закупили у рф скрапленого природного газу (LNG, liquefied natural gas) на понад 6 млрд євро.

Головне