У ГУР МО повідомили про знищення у Самарі гвинтокрила Мі-8

У ГУР МО повідомили про знищення у Самарі гвинтокрила Мі-8

Українська воєнна розвідка розповіла про ліквідацію чергового ворожого літального апарату на території росії. Йдеться про багатоцільовий вертоліт Мі-8, який було знищено 17 квітня, інформує пресцентр ГУР Міноборони. 

Гвинтокрил перебував на летовищі "Кряж" у російський Самарі. 

"Агресор використовував вказаний гелікоптер у війні проти України для перевезення зброї та особового складу", - зауважили розвідники. 

Ціна одного такого літального апарату коливається в межах від 10 до 15 млн дол. 

Як відомо, від початку широкомасштабного російського вторгнення зусиллями Сил оборони було знищено вже 325 вертольотів та 347 літаків армії рф. Лише минулої бойової доби 16 квітня українські захисники знищили 710 російських окупантів. Загальні втрати рф у війні проти України складають 456 050 осіб.

Нагадаємо, вранці 17 квітня у Джанкої на півночі захопленого росіянами Криму пролунали вибухи - через це біля місцевого військового аеродрому закрили автомобільні дороги. Там виникла пожежа. Місцеві мешканці повідомляють, шо після "прильотів" на військовому аеродромі та його навколишніх територіях зафіксовано шість місць загоряння, триває детонація боєприпасів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у ГУР МО виявили, що в рф спостерігається зниження обсягів весняного призову. Москва розпочала масштабну кампанію по регіонах країни, спрямовану на збільшення кількості людей, готових вступити на службу в армії.

Головне