"Бавовна" в росії буде продовжуватись, - Юсов

Вибухи на території російської федерації будуть продовжуватися допоки російські війська не вийдуть за кордони України 1991 року.

Таку думку висловив представник ГУР МО України Андрій Юсов в ефірі телеканалу "Ми-Україна".

"Чому це сталося – дуже проста відповідь. Це сталося тому, що путінська росія напала на Україну і розв’язала геноцидну війну проти українців. Саме це є причиною всіх інших негараздів, які останнім часом спіткає путінська економіка, інфраструктура. Рашистська територія і все, що на ній знаходиться пов’язане із війною проти України. Звичайно, це буде продовжуватись, поки рашисти не покинуть територію України і не відновлять український суверенітет станом на 1991 рік. Ми можемо наводити багато порівнянь - бавовна, НЛО. Але головну причину пересічні мешканці московії мають для себе розуміти – це біда, і біди, які будуть летіти на територію цієї країни пов’язані із жахливою злочинною війною, яку їхня держава розв’язала", - зауважив він.

Нагадаємо, в ніч на 1 серпня столицю росії знову атакували безпілотники. Місцеві кажуть, що було гучніше, ніж минулого разу. І тоді і зараз “прилетіло” і найпрестижніший бізнес-центр росії – “Москва-Сіті”. У Міноборони рф відзвітували, що два дрони збила їхня ППО у передмісті і ще один безпілотник заглушили у столиці.

Як завжди, Міноборони рф в атаці на Москву звинуватила Україну. У Повітряних силах нашої країни зазначили, що росія просто не може впоратися з безпілотниками.

На атаку на Москву відреагували в Держдепі США. Там заявили, що не заохочує Київ, водночас додали, що як вести війну буде вирішувати Україна, бо росія регулярно атакує українські цивільні об’єкти.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на росії спалахнула потужна пожежа, що охопила промзону.

Головне