У Гамбурзі через пожежу отруйний дим огорнув місто

У Гамбурзі через пожежу отруйний дим огорнув місто

У німецькому місті Гамбург сталася масштабна пожежа на складах, в результаті отруйний дим огорнув місто. Про це повідомляє Федеральне управління цивільної оборони та допомоги при стихійних лихах.

“Пожежа спалахнула о 4:30 на стоянці вантажівок. За попередніми даними, стався витік сірководню”, - йдеться в повідомленні.

Німецька влада попеЯк повідомляли “Ми-Україна”,редила жителів про “надзвичайну небезпеку”. Люди можуть постраждати від димових газів та хімічних компонентів у повітрі.

Згодом у службі повідомили, що протекли і вибухнули кілька IBC-контейнерів з легкозаймистою рідиною. Внаслідок пожежі в небо піднялися величезні чорні хмари. Місцевим жителям варто зачинити вікна та двері, а також вимкнуть вентиляцію.

Зазначається, що внаслідок пожежі залізничні колії були закриті, поїзди, що курсують між двома найбільшими містами країни - Гамбургом і Берліном - були затримані або скасовані.

Нагадаємо, що в одно з районів Києва у суботу 18 лютого, після 17 вечора сталася пожежа. Йдеться про складське приміщення в столичному Солом’янському районі.

Як повідомляли “Ми-Україна”, у Кіровоградській області сталась масштабна пожежа в приватному будинку, в результаті загинуло п’ять людей.

Головне