У ДСНС показали наслідки "прильотів" по Хмельниччині (фото)

У ДСНС показали наслідки

У Державній службі з надзвичайних ситуацій показали наслідки удару російських окупантів по пожежно-рятувальних частинах на Хмельниччині.

У пресслужбі ДСНС наголосили, що внаслідок ворожого удару пошкоджень зазнали дві пожежно-рятувальні частини ДСНС у містах Славута та Нетішин.

"Хмельниччина. Сьогодні вночі внаслідок чергового російського обстрілу було пошкоджено дві пожежно-рятувальні частини ДСНС у містах Славута та Нетішин", - йдеться у повідомленні.

Також у Держслужбі додали, що в результаті удару окупантів було пошкоджено житлові будинки та будівлю відділу поліції.

Знімок екрана 2023-10-25 о 11.25.11.png (4.21 MB)

Знімок екрана 2023-10-25 о 11.25.17.png (2.40 MB)

Нагадаємо, у місті Славута Шепетівського району Хмельницької області внаслідок нічної атаки окупантів пошкоджено 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків. Також зазнали руйнувань навчальні заклади.

"У місті Славута Шепетівського району внаслідок падіння уламків БПЛА пошкоджено 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків, два навчальні заклади, адмінбудівля, крамниця і автомобілі. 16 людей отримали поранення і звернулися до медиків по допомогу", - повідомили в МВС.

Раніше "Ми-Україна" писали, що e ніч на середу, 25 жовтня, окупанти атакували українські міста ударними дронами. Всього росіяни запустили 11 "шахедів", всі з них були ліквідовані Повітряними силами ЗСУ.

Головне