У ДПСУ розповіли про ситуацію на польсько-українському кордоні станом на 2 травня

У ДПСУ розповіли про ситуацію на польсько-українському кордоні станом на 2 травня

На польсько-українському кордоні навпроти пункту пропуску "Ягодин" у чергах стоять вантажівки. Про це під час брифінгу розповів заявив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

Відомо, що на кордоні з Польщею розблоковано всі КПП.

За словами Демченка, перед пропускним пунктом "Ягодин" у чергах стоять близько 200 вантажівок, але така черга зникне приблизно за добу.

"Ягодин зараз фактично за добу пропускає щодня 1300 вантажних транспортних засобів в обох напрямках, тому що під час дій польських фермерів, на мою думку, тут пропускалася найменша кількість вантажівок, якщо порівнювати з пропускною спроможністю цього напрямку", – зазначив речник.

Варто зазначити, що через розблоковані ПП вантажівки їдуть досить активно відповідно до пропускної спроможності кожного з напрямків.

Нагадаємо, що після зняття блокади з пунктів пропуску на кордоні з Україною рух вантажних транспортних засобів є активним на усіх напрямках

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, польські фермери припинили блокування руху вантажних транспортних засобів перед пунктом пропуску "Гребенне – Рава-Руська". 

Головне