У Донецькій області оголосили примусову евакуацію з двох громад

У Донецькій області оголосили примусову евакуацію з двох громад

На Донеччині оголосили примусову евакуацію людей із сіл Мар’їнської та Очеретинської громад. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Евакуація стосується сіл Антонівка, Іллінка, Зоряне, Олександропіль, Желанне Друге та Межове, Восход, Новоселівка Перша, Желанне.

Відповідне рішення, за словами голови ОВА, схвалив Координаційний штаб з питань проведення обов’язкової евакуації населення в умовах воєнного стану.

"Схвалили рішення щодо примусової евакуації з сіл Мар'їнської ТГ (Антонівка, Іллінка, Зоряне, Олександропіль, Желанне Друге) та Очеретинської ТГ (Межове, Восход, Новоселівка Перша та Желанне)", – поінформував очільник області.

Нагадаємо, центр протидії дезінформації попереджає, що ворог надсилає на електронні скриньки українців повідомлення нібито від Офісу президента України про "здачу України" та "припинення вогню з рф". Про це повідомляють у Центрі протидії дезінформації.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Ужгороді у понеділок, 29 січня, глава Офісу президента Андрій Єрмак разом з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою зустрілися з главою МЗС Угорщини Петером Сіярто. Про це повідомив Андрій Єрмак.

Головне