У Дніпрі патрульний смертельно поранив чоловіка

У Дніпрі патрульний смертельно поранив чоловіка

У Дніпрі у вівторок, 29 серпня, патрульний смертельно поранив чоловіка. Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Дніпропетровської області на сторінці у Facebook.

Як зазначається, на місці наразі працюють усі профільні служби.

"Подія сталася сьогодні, 29 серпня, на проспекті Івана Мазепи. На місці події працюють слідчо-оперативна група та криміналісти поліції, а також співробітники Державного бюро розслідувань, які в рамках кримінального провадження встановлюватимуть усі обставини події", - йдеться в повідомленні.

При цьому керівництвом Нацполіції призначене службове розслідування за фактом застосування патрульним поліцейським табельної вогнепальної зброї. На цей час патрульних відсторонено від виконання обов’язків.

Раніше в ЗМІ почала розповсюджуватися інформація, що патрульні зупинили автомобіль Jaguar для перевірки. У результаті стався конфлікт, який переріс у бійку, і один з поліцейських застосував табельну вогнепальну зброю.

Нагадаємо, співробітники Національної поліції попередили напад на заступника голови Державної податкової служби України Євгена Сокура у той момент, коли зловмисники вже прямували до чиновника.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, понад 200 обшуків одночасно проводять у військкоматах, військово-лікарських (ВЛК) і медико-соціально експертних комісіях (МСЕК) по всій Україні. У ДБР кажуть, що обшуки зокрема проводять у Київській, Вінницькій та Черкаській областях. Правоохоронці спільно з Офісом генпрокурора розслідують корупційні схеми ухилення під призову, до яких причетні працівники військкоматів. Крім того, обшуки також проводять за місцями проживання причетних до корупційних схем.

Головне