У деяких країнах проходить акція на підтримку України з нагоди другої річниці російського вторгнення

У деяких країнах проходить акція на підтримку України з нагоди другої річниці російського вторгнення

У центрі Лондона сотні людей зібралися біля Мармурової арки, щоб висловити протест проти вторгнення росії. Про це повідомляє National World. 

Демонстранти розмахували українськими прапорами та називали Путіна терористом. 

За словами організаторів, важливим є те, щоб протест, який передував маршу на Трафальгарську площу на віче, залишився мирним.

Дівчинка заспівала для натовпу, після чого виступив хор української школи Святої Марії.

В Швейцарії пройшла акція національної солідарності з Україною. На події у Берні зібралися громадяни різних країн - в тому числі багато і українців. Учасники акції привертали увагу до злочинів в рф в Україні та закликали продовжувати допомогу нашій країні.

У столиці Грузії також влаштували ходу на підтримку України "Believe in Ukraine"

Лунає гімн, люди вийшли з українськими прапорами. По центру ходи несуть величезний український стяг.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 24 лютого повідомив про підписання "угоди про співробітництво у сфері безпеки" з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, який перебуває в Києві.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський у суботу, 24 лютого, повідомив, що Україна та Італія підписали двосторонню безпекову угоду. Угоду було підписано за результатами зустрічі з главою італійського уряду Джорджею Мелоні.

Про це Зеленський повідомив у своєму Telegram-каналі. Як зазначається, документ закладає міцну основу для тривалого безпекового партнерства між Україною та Італією.

Головне