У Бєлгороді прогриміли вибухи: які наслідки обстрілу

У Бєлгороді прогриміли вибухи: які наслідки обстрілу

Російська протиповітряна система працювала над Бєлгородом та Бєлгородським районом. Зазначається, що було нібито збито 10 ракет реактивної системи залпового вогню "Вільха".

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомив, що внаслідок інциденту двоє осіб отримали поранення: у одного чоловіка - осколкове поранення передпліччя, у другого - осколкове поранення гомілки. Обох постраждалих осіб госпіталізували.

Внаслідок вибуху снаряда біля багатоквартирного будинку в місті були пошкоджені вікна у кількох квартирах, а також понад 30 автомобілів. У Бєлгородському районі пошкоджено покрівлю та автомобіль в одному з домоволодінь.

Фото та відеофіксації свідчать про пожежу автомобіля, а також зафіксовано "прильот" по місту на одній з камер спостереження.

Нагадаємо, 30 грудня російське місто Бєлгород опинилось під обстрілом. Росіяни скаржились на потужні прильоти, зокрема, і в центрі міста. Після масованого обстрілу у місті також увімкнули сирену. 

Під час обстрілу міста вдалося ліквідувати 27-річного російського старшого лейтенанта Михайла Конопіцина. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Чорноморській акваторії службу несуть вісім російських кораблів, серед яких судна споряджені високоточним озброєнням.

Головне