У Білорусі зменшилася кількість російської авіації: країну покинули 10 вертольотів

У Білорусі зменшилася кількість російської авіації: країну покинули 10 вертольотів

В Білорусі значно зменшилось авіаційне угруповання росії. З країни до Брянської області вилетіли 10 вертольотів. Про це повідомила моніторингова група "Беларускі Гаюн".

З території аеродрому "Мачулищі" вилетіла група з 10 вертольотів росії Мі-8 ВКС рф (чртири одиниці) та Мі-24 ВКС рф (шість одиниць).

Вертольоти пізніше були помічені над Могильовською областю в напрямку кордону з росією, який надалі й перетнули. Більшість з них провела в країні 209 днів. Пізніше вони приземлились в аеродромі "Сеща" в Брянській області.

"Таким чином, сьогодні вранці значно зменшилося авіаційне угруповання ПКС РФ у Білорусі. Нагадаємо, що в Білорусі перебувало щонайменше 11 вертольотів ПКС РФ. Тепер, імовірно, залишився один", - додає "Гаюн".

Також під час перебування в Білорусі група гелікоптерів втратила одну з одиниць своєї техніки - в червні під Івацевичами розбився Мі-24.

Як писали"Ми-Україна" раніше, російська промисловість відчуває рекордний дефіцит робочої сили. Голова Офісу президента Андрій Єрмак розповів, як це допоможе Україні.

Головне