У Білорусі розбився російський військовий вертоліт Мі-24

У Білорусі розбився російський військовий вертоліт Мі-24

Під Барановичами у Білорусі розбився російський військовий вертоліт Мі-24. Сталася, ймовірно, "жорстка посадка".

Про це повідомило видання Motolko. Як зазначається, Міністерства оборони Білорусі повідомило, що це сталося близько 13:30 у Барановському районі. При цьому члени екіпажу вертольота отримали тілесні ушкодження.

Також в офіційному повідомленні білоруського оборонного відомства не вказано, чий саме гелікоптер "здійснив жорстку посадку".

За попередньою інформацією, вертоліт Мі-24 ВКС росії впав між Івацевичами та Барановичами біля траси М1.

Нагадаємо, британське Міноборони розповіло, що після початку контрнаступальних дій Сил оборони України росія посилила південну частину фронту бойовими гвинтокрилами. У свідому розвідувальному звіті вказано, що окупаційне військо перемістило понад 20 додаткових вертольотів в аеропорт Бердянська. Це приблизно за 100 км від лінії фронту.

Крім того, у британському оборонному відомстві також зазначили, що росія могла отримати тимчасову перевагу на Півдні саме завдяки своїм ударним гелікоптерам, здатним вражати наземні цілі на великій відстані.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, захисники Сил оборони України збили вертоліт “Мі-24” російських загарбників. Відомо, що військовий 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила знищив ворожий ударний вертоліт Мі-24. Зазначається, що українські військові знищили російських десантників, які їхали на ротацію до Кліщіївки на Донеччині. У результаті багато російських окупантів загинуло, а деякі отримали поранення.

Також у Повітряних силах ЗСУ повідомили про збиття ще одного російського гелікоптера Ка-52.

Головне