ЦНС: Окупанти обмежують доступ до води на ТОТ

ЦНС: Окупанти обмежують доступ до води на ТОТ

Окупаційна адміністрація припиняє подачу води місцевим жителям з 14 жовтня, обмеживши доступ лише на кілька годин раз на два дні. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За інформацією ЦНС, у окупованих Донецьку та Макіївці ситуація з водопостачанням досягла критичної точки. Пояснення цієї ситуації - проведення планових ремонтних робіт.

“Втім насправді причина відсутності води в кранах помешкань - злочинна діяльність російської окупаційної адміністрації у роботі місцевих водоканалів”, - йдеться у повідомленні.

У ЦНС наголосили - окупаційна влада ігнорує нагальні потреби населення та не виконує обіцянок щодо покращення ситуації. Водночас кошти, виділені Кремлем на відбудову зруйнованої інфраструктури Донецька, масово розкрадаються місцевими гауляйтерами та колаборантами.

“Цю гуманітарну кризу на тимчасово окупованих територіях Донецьку спричинили дії окупантів, зокрема підірвавши дамби Каховської ГЕС. Вирішити ситуацію можна лише через повну деокупацію українських територій”, - зазначили у Центрі нацспротиву.

Нагадаємо, армія рф у тимчасово окупованому Маріуполі під прикриттям відбудови продовжує нищити життя місцевих. “Відновлені” будинки, які російські пропагандисти демонструють як приклад успішного “капітального ремонту”, вже тріскаються по швах.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російська армія минулої доби, 12 жовтня, атакувала Донецьку область. Внаслідок атак двоє людей загинули, також відомо про 11 поранених.

Головне