Цієї ночі захисники неба збили 22 з 27 російських "шахедів", - Повітряні сили

Цієї ночі захисники неба збили 22 з 27 російських

Російська армія запустила по території України щонайменше 27 ударних безпілотників типу Shahed. Про це повідомив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

Українська ППО знищила 22 ворожі БПЛА.

Російський ворог вночі запустив 27 ударних БПЛА типу Shahed-131/136 із районів Курську та мису Чауда у тимчасово окупованому Криму.

У результаті протиповітряного бою вдалося збити 22 ударні безпілотники в Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Сумській та Полтавській областях.

Ворог запускав їх з Курська (рф) та мису Чауда (Крим). Протиповітряна оборона працювала у Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Сумській та Полтавській областях.

Нагадаємо, у захопленому ворогом Маріуполі відзначається зростання проукраїнських настроїв серед жителів. Як розповів радник маріупольського міського голови Петра Андрющенка, ці зміни безпосередньо пов'язані з надзвичайно тяжкими умовами життя, які склалися в місті під російським "керівництвом".

Як писали "Ми-Україна" раніше, Туреччину запрошено до участі у Першому саміті миру, який відбудеться 15-16 червня у Швейцарії. Присутність Анкари на заході може стати важливим кроком на шляху до досягнення сталого миру та відновлення міжнародного порядку, зазначив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Головне