ЦАХАЛ завдав удару по штаб-квартирі розвідки "Хезболли" в Бейруті

ЦАХАЛ завдав удару по штаб-квартирі розвідки

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявила про удар по розвідувальному штабу "Хезболли" у Бейруті (Ліван).

Про це повідомяє ЦАХАЛ у Telegram.

Вказується, що винищувачі ізраїльських ВПС завдали ударів по об’єктах, пов'язаних з терористичною діяльністю штаб-квартири "Хезболли" в Бейруті, включаючи засоби збору інформації, командні центри та інші об'єкти інфраструктури цієї організації.

Також ЦАХАЛ повідомив про удари по складах зброї "Хезболли" у районі міста, після чого сталися вторинні вибухи. Це свідчить про наявність боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна Ізраїлю та Хезболли: чому ЦАХАЛ заходить у Ліван і до чого це призведе

Ізраїльські військові зазначили, що "Хезболла" навмисно розміщує свої командні пункти та зброю у житлових кварталах Бейрута, піддаючи ризику мирних мешканців.

Крім того, ЦАХАЛ обстріляв об'єкти "Хезболли" на півдні Лівану та в районі Бекаа. Під удар потрапили склади зброї, об'єкти інфраструктури, командний центр та пускову установку.

Напередодні Ізраїль здійснив наймасштабнішу за останній час атаку на Бейрут. Військові літаки завдали понад 30 ударів по південних околицях ліванської столиці.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, за рік війни ЦАХАЛ уразив понад 40 000 об'єктів у Газі, в полоні досі залишаться близько 100 осіб.

Головне