Троє людей загинули в ДТП у Чернівцях, – МВС

Троє людей загинули в ДТП у Чернівцях, – МВС

Троє людей 2001, 2002 та 2003 років народження загинули в ДТП у Чернівцях. Про це повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ у Telegram-каналі.

Як зазначається, дорожньо-транспортна пригода сталась зранку в понеділок, 20 листопада. Внаслідок цього загинув водій та двоє пасажирів 2001, 2002 та 2003 років народження.

Рятувальники деблокували їхні тіла з автомобіля.

У МВС нагадали, що водіям варто бути уважними та обережними, а особливо це стосується осінньо-зимового періоду року. Для цього треба завчасно "перевзути" автівку. Слід обирати безпечну швидкість пересування, яка відповідає погоді. У відомстві закликали уникати маневрів та тримати дистанцію з іншим транспортом.

Також водії повинні користуватися ближнім світлом фар та протитуманними ліхтарями. Водночас слід пам'ятати про необхідність зниження швидкості перед поворотами, перехрестями, світлофорами і нерегульованими пішохідними переходами.

Водіїв та пішоходів закликали бути обережними, дотримуватись правил безпеки та правил дорожнього руху.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ України підтвердило загибель трьох українських громадян у дорожньо-транспортній пригоді у Польщі. За даними речника українського зовнішньополітичного відомства Олега Ніколенка, у ДТП загинули дві жінки та шестирічна дитина. Ще четверо українців постраждали внаслідок аварії та були доставлені у медичні заклади.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Києві 20-річна п’яна водійка без посвідчення влаштувала аварію та втекла з місця ДТП. Внаслідок ДТП загинули 40-річний водій та 39-річний пасажир автомобіля Toyota.

Головне