Троє бойовиків, які воювали проти України проведуть 15 років за ґратами

Троє бойовиків, які воювали проти України проведуть 15 років за ґратами

Троє бойовиків, серед яких рецидивіст з російського "Шторм-Z", проведуть 15 років за ґратами. Про цн повідомляє Донецька обласна прокуратура, пише Telegram-канал "Ми-Україна".

"Двох зловмисників українські воїни взяли у полон під час так званих "м’ясних" штурмів під Авдіївкою та Бахмутом. Ще одного затримали у ході жорстоких боєзіткнень у районі Волновахи", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що серез зрадників кримчанин, який уклав контракт з міноборони російської федерації.

"Серед них – кримчанин, який, відбуваючи покарання в колонії у Волгограді за торгівлю наркотиками, уклав контракт з міноборони рф та приєднався до штурмового батальйону "Шторм-Z", - зазачили в прокуратурі.

Нагадаємо, що Служба безпеки України затримала в Дніпрі колишнього бойовика-рецидивіста “ЛНР”, який шпигував за українською ППО та наводив ворожі ракети. 

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, співробітники СБУ затримали чергового російського агента, завданням якого було відстеження місць розташування запасних командних пунктів Третьої окремої штурмової бригади (3 ОШБр) та "злив" ворогу координатів критичної інфраструктури Києва. 

Головне