Трамп постачав Путіну дефіцитні тести на COVID-19, - ЗМІ

Трамп постачав Путіну дефіцитні тести на COVID-19, - ЗМІ

Дональд Трамп, 45 президент Сполучених Штатів Америки, таємно надсилав російському диктатору Володимиру Путіну дефіцитні тести на COVID-19 для особистого використання під час пандемії коронавірусу. Про це пише The Washington Post із посиланням на книгу Боба Вудворда "Війна".

Автор публікації зазначає, що тоді Путін особисто просив Трампа не розголошувати цю інформацію. 

“Путін, нажаханий вірусом, прийняв посилку, але подбав про те, щоби запобігти політичним наслідкам - не для себе, а для американського колеги”, - йдеться у статті. 

Також у матеріалі зазначається, що Путін нібито сказав Трампу: “Я не хочу, щоб ти говорив комусь про це, бо люди розізляться на тебе, а не на мене”.

Видання акцентує на доволі дружніх зв'язках між 45-м президентом Америки та російським диктатором. У публікації наголошується, що після того, як Трамп залишив посаду президента США у 2021 році, він дзвонив Путіну сім разів.

Варто зауважити, що речник Трампа Стівен Ченг назвав книжку Боба Вудворда "Війна" “сміттям”, а все, що в ній викладене - “вигаданими історіями”.

Як повідомляв “Ми-Україна” раніше, ще у 2017 році під час розмови Путіна і Трампа російський диктатор намагався сформувати негативне ставлення тодішнього очільника Білого дому до України.

Головне