Трамп не закінчить війну за 24 години, - Зеленський

Трамп не закінчить війну за 24 години, - Зеленський

Глава української держави Володимир Зеленський не вірить у здатність екслідера США Дональда Трампа зупинити війну рф в Україні за добу, якщо він переобереться на прийдешніх виборах. В інтерв'ю популярному серед республіканців каналу Fox News президент зазначив, що не розуміє, яким чином це буде реалізовано на практиці.

"Він не може вирішити цю проблему, цю трагедію зі мною. Я прийму його на передовій, де він усе пояснить, і він пояснить, що думає, можливо, він має якісь ідеї. Я не знаю", - зауважив Зеленський.

На його переконання, Трамп має побувати на передовій і побачити війну на власні очі. 

"Він побачить, що відбувається, і після цього, я думаю, він змінить свою думку... в цій війні немає двох сторін: ворог один, і це позиція Путіна", - зазначив гарант. 

Зеленський додав, що готовий показати, що відбувається на фронті не лише Трампу, а і "усім кандидатам та людям, які приймають рішення". Він підкреслив, що вони мають побачити "хто почав цю війну та що відбувається".

"Яка у нас була блискуча Україна. У нас прекрасна країна, але на війні це інша картина", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо Трамп приїде в Україну, я готовий з ним поїхати на фронт, – Зеленський

Як писав "Ми-Україна" раніше, свіже опитування Presidential Greatness Project показало, що американці вважають Дональда Трампа найгіршим президентом США за всю історію. У Байдена в рейтингу - 14-е місце.

 

 

 

Головне