Трамп більше не братиме участь у теледебатах з Гарріс

Трамп більше не братиме участь у теледебатах з Гарріс

Кандидат у президенти США Дональд Трамп, заявив, що більше не хоче брати участь у теледебатах з віце-президентом Камалою Гарріс. В інтерв'ю Fox News Трамп не впевнений щодо доцільності нових дебатів, стверджуючи, що він "переміг у дебатах".

Про це повідомило видання CNN.

Коли ви виграєте дебати, я не знаю, чи хочу я брати участь у ще одних дебатах”, — сказав Трамп.

Трамп також вказав на своє незадоволення роботою модераторів, які  були запрошені Fox News для проведення дебатів. Кандидат у президенти США заявив, що не вважає їх “хорошими”, і висловив бажання бачити інших ведучих.

Раніше Трамп погодився взяти участь у дебатах, організованих Fox News. Він також припустив, що дебати були “сфальсифіковані” та Гарріс могла отримати запитання заздалегідь.

У них було сфальсифіковане шоу з кимось, у кого, можливо, навіть були відповіді. Я спостерігав за її розмовою і сказав, що вона, здається, дуже добре знайома з запитаннями”, — додав Трамп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дебати Трамп – Харріс, що це було та які подальші перспективи передвиборчих перегонів

Нагадаємо, опитування після дебатів дали абсолютно різні результати CNN спочатку опублікували результати, де 63% віддали перевагу Харріс, а 37 – Трампу. Через годину вони оприлюднили нове опитування, де результат був 50/50. В опитуванні FOX – навпаки, 70% підтримало Трампа, а лише 30 – Харріс.

Як писав "Ми-Україна" раніше, кожен з кандидатів продовжував грати за обраним для себе сценарієм, майже без артистизму та з дуже маленькою кількістю конструктивних аргументів.

Головне