Тисячі мігрантів йдуть пішки з Мексики до кордону США

Тисячі мігрантів йдуть пішки з Мексики до кордону США

Тисячі мігрантів йдуть пішки з Мексики до кордону США. Про це повідомило видання BBC.

До ходи приєдналися близько 7 тисяч людей, зокрема, тисячі дітей.

Більшість мігрантів з Куби, Гаїті та Гондурасу, але є навіть вихідці з Бангладеш та Індії. Багато з них казали, що вирішили приєднатися до каравану після того, як місяцями чекали дозволів на транзит.

Перед тим, як досягти кордону зі США караван має пройти Мехіко.

Нагадаємо, НБУ заявив про передумови для подальшого зниження облікової ставки у 2024 році. Про це пресслужба Нацбанку повідомила за підсумками засідання Комітету.

Більшість членів Комітету монетарної політики (КМП) Національного банку України (НБУ) вбачають можливість для зниження облікової ставки на 1-2 відсоткові пункти.

Як писали "Ми-Україна" раніше, командир ворожого розвідувального взводу, який брав участь у захопленні будівлі Служби безпеки України в Маріуполі, отримав 15 років тюрми заочно.

Про це повідомила пресслужба СБУ в Telegram-каналі. Як зазначається, він є мешканцем Донецької області та ще у 2014 році добровільно доєднався до терористів на сході України.


 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.