Тіло пролежало на морозі не менше години: з'явилися нові деталі ліквідації Киви

Тіло пролежало на морозі не менше години: з'явилися нові деталі ліквідації Киви

На росії підтвердили смерть колишнього народного депутата Іллі Киви. За даними місцевих правоохоронних органів, його вбили з невстановленої зброї. 

Нині на місці вбивства проводиться огляд та вживаються заходи щодо встановлення всіх обставин події та причетних до вбивства осіб.

У ск рф заявили, що за фактом вбивства Киви порушено кримінальну справу відповідно до ст.105 кк рф. А оперативним службам було доручено відпрацювати версії події.

"За попередніми даними слідства, увечері на території парку одного з котеджних селищ у селі Супонєво Одинцовського міського округу невідомий вистрілив у потерпілого з невстановленої зброї. Від поранень чоловік помер на місці. Встановлено особу вбитого - це ексдепутат Верховної Ради України Ілля Кива", - йдеться у повідомленні росіян.

Знімок екрана 2023-12-06 о 21.18.20.png (231 KB)

Водночас росЗМІ пишуть, що тіло Киви пролежало у парку, в якому останнім часом постійно вечорами гуляв зрадник, не менше години. Його виявила місцева мешканка.

Також зазначається, що у "Величъ Country Club" Ілля Кива переїхав кілька місяців тому та проживав у готелі разом зі співмешканкою.

Як повідомляли "Ми-Україна", експерт з безпеки, доктор філософії у галузі права Володимир Мартиненко розповів, що спецоперація з ліквідації колишнього народного депутата, зрадника Іллі Киви дуже складна в реалізації.

Головне