Теплі речі, генератори та двері: Садовий розповів, що росія знищила на складах у Львові

Теплі речі, генератори та двері: Садовий розповів, що росія знищила на складах у Львові

На складах, які вночі 19 вересня знищили російські дрони на Львівщині, зберігалися теплі речі та взуття, а також генератори. Про це кореспондентці "Ми-Україна" розповів мер Львова Андрій Садовий.

За його словами, збитки від атаки рф оцінюються у сотні мільйонів гривень.

"Теплі речі, одяг, взуття, генератори, щоб зі Львова відправляти в інші точки по Україні, зараз все це горить. Багато горить продуктів харчування, легка промисловість. Також тут були склади, дерев'яні вікна, двері тримали. Збитки вимірюються не в мільйонах, навіть не в десятках. Я думаю, це будуть сотні мільйонів", - зазначив Садовий.

Нагадаємо, вночі 19 вересня росія запустила свої ударні дрони на Львівщину. Три "шахеди" влучили у склади.  З-під завалів дістали двох людей. Згодом мер Львова Андрій Садовий повідомив, що в результаті атаки рф загинув чоловік. Його тіло виявили під завалами.

У той же час очільник Львівської ОВА Максим Козицький розповів, що окупанти запустили на Львівщину 18 “шахедів”, 15 з них вдалося збити Повітряним силам.

Як повідомляли "Ми-Україна", упродовж 18 вересня росія здійснила 19 обстрілів по цивільному населенню Донецької області. Двоє людей вбито, ще четверо - поранено.

Головне