Система рф пожирає сама себе: історик про ліквідацію Пригожина

Система рф пожирає сама себе: історик про ліквідацію Пригожина

У росії розбився літак, яким летів ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин. Тоталітарна система, яка існує в російські федерації, "пожирає сама себе".

Про це заявив історик Олександр Алфьоров в ефірі телеканалу "Ми-Україна".

"За час повномасштабного вторгнення ми бачили не тільки ліквідацію російських генералів українськими військами. Ми бачили, що топ-чиновники були знищені по суті системою. Хтось захворів, хтось випадково помер. Це не перший випадок, просто за Пригожиним слідкуємо активно, бо ця істота більше робила зла і в медійному колі, і на фронті. Це буде сигнал для тих посібників Путіна, які він дає своїй внутрішній аудиторії. В російській системі хтось подумає, що це – випадковість. Але Путін буде впливати на своє оточення демонструючи, що життя людини-пішака нічого не значить, що система пожирає сама себе", - зауважив він.

За його словами, наразі це звичайне явище для тоталітарної Москви.

Нагадаємо,  у середу ввечері, 23 серпня, у Тверській області впав приватний літак. Виявилося, що він належить засновнику ПВК “Вагнера” Євгена Пригожина. Він був у списку пасажирів літака. Всього в результаті аварії загинули 10 осіб. За деякими даними, літак Пригожина могла збити російська ППО.

Згодом офіційно стало відомо, що Євген Пригожин був у літаку, який впав у Тверській області.

Як писав "Ми-Україна" раніше, окупанти перекидають сили на Запорізький напрямок.

Головне