Сирський показав, як бійці ТрО ведуть бої на Луганщині

Сирський показав, як бійці ТрО ведуть бої на Луганщині

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський показав, як бійці ТрО ведуть бої на Луганщині.

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі. На відео продемонстровано роботу військових Ковельського батальйону Волинської бригади тероборони. Вони атакували ворожі позиції у Серебрянському лісі на Луганщині.

"Бійці Ковельського батальйону Волинської бригади тероборони (54 об 100 обр ТрО) обстрілюють з гранатометів ворожі позиції у Серебрянському лісі на Луганщині", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, снайпери ССО розповіли, як на Луганському напрямку в районі Білогорівки взяли у полон майже два десятка російських окупантів.

“Історія снайперської пари 3-го окремого полку спеціального призначення про один з епізодів роботи на Луганському напрямку, коли разом з піхотним підрозділом, без єдиного пострілу взято в полон 19 окупантів”, – розповіли в пресслужбі.

Перших двох загарбників снайпери ССО взяли під час пошуку позицій для роботи в районі Білогорівки. На попередньому допиті полонені росіяни розповіли хто вони, звідки, коли їх будуть міняти, та які задачі стоять перед ними на вказаній позиції. Саме завдяки цій інформації Силам оборони вдалось взяти в полон 19 російських військовослужбовців. Вони також зайняли нові позиції на Білогорівському напрямку.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, воїни Сил спеціальних операцій Збройних сил України уразили командно-спостережний пункт російської армії на Бахмутському напрямку. У ССО зазначили, що бомбардування ворожого командно-спостережного пункту пройшло успішно. Два снаряди влучили в ціль.

Головне