Свята валютчиця: під Києвом затримали паломницю з Лаври з російськими рублями. Фото

Свята валютчиця: під Києвом затримали паломницю з Лаври з російськими рублями. Фото

На в'їзді до Києва затримали монахиню, яка везла до української столиці російські рублі та проросійські матеріали. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Затриманою виявилася уродженка Дніпропетровщини 1984 року народження. Жінка заявила, що вилучені у неї російські рублі це "пожертви громадян".

"Свята валютчиця". Монашку з пачкою рублів зупинили перед столицею. Прикордонники на в‘їзді до Києва спинили паломницю Лаври. З собою жінка мала чималу суму готівки. Серед іноземних купюр було чимало російських рублів. Уродженка Дніпропетровщини 1984 року народження повідомила, що це нібито пожертви громадян. Однак, питання: громадян якої країни..? Також в телефоні монашки виявили матеріали проросійського характеру", - зазначили у ДПСУ.

За даними відомства, жінку після затримання передали співробітникам Служби безпеки.

"Тепер грошовита паломниця буде давати пояснення СБУ", - наголосили прикордонники.

Як повідомляли "Ми-Україна", співробітники Державної прикордонної служби України затримали під Києвом священника, який мав тісні зв’язки з росією. Зокрема, у телефоні священнослужителя були виявлені контакти з підписом “москва”, з якими затриманий листувався на постійній основі.

Головне