Світло в Україні сьогодні вимикатимуть у три черги з 13:00 до 24:00, - Укренерго

Світло в Україні сьогодні вимикатимуть у три черги з 13:00 до 24:00, - Укренерго

Протягом доби по всій території України діятимуть графіки відключень електроенергії. Вимикатимуть одразу по дві та по три черги. Про це повідомляє Укренерго.

"Причина – високий рівень енергоспоживання через спеку. Актуальні графіки погодинних відключень можна дізнатись на сайтах та сторінках у соцмережах обленерго. Коли світло є – споживайте, будь ласка, ощадливо", - пишуть в Укренерго.

Через підвищене споживання електроенергії, спричинене спекотною погодою, обленерго запроваджує нові графіки відключень 3 липня. З 8:00 до 13:00 діятимуть дві черги відключень одночасно. Протягом решти доби застосовуватимуться три черги відключень паралельно.

"Укренерго" закликало ощадливо споживати електроенергію.

Нагадаємо, україна вранці 3 липня зазнала масованої повітряної атаки з боку російських загарбників. Основним напрямком удару стала Дніпропетровська область. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент Фінляндії Александр Стубб заявив, що єдиного телефонного дзвінка від китайського лідера Сі Цзіньпіна до російського диктатора Володимира Путіна може бути достатньо для припинення війни в Україні. 

Головне